Ekonomi Haber Girişi : 18 Haziran 2019 15:30

Erkek Şort

Erkek Şort
Yaz aylarının vazgeçilmezi erkek şort modelleri arayışında olanlara LTB birbirinden farklı modeller sunmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Yaz aylarının vazgeçilmezi erkek şort modelleri arayışında olanlara LTB birbirinden farklı modeller sunmaya devam ediyor. Elastan, cotton, polyester, viscose kumaşlardan üretilen şort modelleri yaz aylarında tercih edilmektedir. Sadece tatile giderken değil, günlük hayatta da rahatça kullanabileceğiniz modeller mevcuttur. Cotton kumaştan üretilen modeller sadece t-şört ile değil slim fit kesim gömlekler ile de kullanılabilmektedir.

Elastan ve cotton kumaşlardan üretilen modeller daha spor tarzda olduklarından dolayı spor ayakkabı ve polo yaka t-şörtler ile kullanılabilir. Modelleri incelerken yapılan kombinlere de göz atabilir ve hangi rengi hangi renk ile kullanabileceğiniz konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. S bedenden XXXL bedene kadar farklı beden seçenekleri de mevcuttur.

Ayrıca erkekler genel olarak farklı renk şort modelleri de aramaktadır. Aradığınız tüm renkleri LTB erkek şort kategorisinde bulabilirsiniz. Tatile gidecekler için de desenli ve çizgili farklı renklerde deniz şortu modelleri bulunmaktadır.

https://shop.ltbjeans.com/tr/erkek-esofman-sort-modelleri bağlantısı üzerinden ürünleri inceleyebilir ve hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Bu yaza dair kombinlerinizi LTB’den yapabilir ve indirimli fiyatların tadını çıkarabilirsiniz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.