Spor Haber Girişi : 27 Şubat 2020 13:15

Erkan Hoca bıraktı, yönetim bırakmadı!

Erkan Hoca bıraktı, yönetim bırakmadı!
Erzurumspor'un dün İzmir deplasmanında Altınordu'ya 2-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Erkan Sözeri'nin görevinden istifa edebileceğini yönetime aktardığı ancak bunun kabul görmediği iddia edildi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un dün İzmir deplasmanında Altınordu'ya 2-1 mağlup olmasının ardından teknik direktör Erkan Sözeri'nin görevinden istifa edebileceğini yönetime aktardığı ancak bunun kabul görmediği iddia edildi.

Ligde kalma mücadelesi veren Altınordu karşısında 1-0 galip iken son 15 dakika yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılan B.B. Erzurumspor'da maçtan sonra hareketli saatler yaşandı. Mavi Beyazlı taraftarların sosyal medyadan istifaya davet ettiği teknik direktör Erkan Sözeri, maçın ardından otelde olağanüstü toplanan yönetim kurulu ile biraraya geldi. Sözeri'nin "Benimle ilgili bir sıkıntı varsa gereğini yapmaya hazırım" sözleriyle istifa edebileceğini ima etmesine Başkan Hüseyin Üneş'in tepki gösterip, "Hocam neden böyle konuşuyorsun, seninle ilgili bir sıkıntımız yok, sen işine odaklan" dediği öne sürüldü.

Toplantının kalan bölümünde genel bir değerlendirme yapan Erkan Sözeri'nin, "Kamuoyunda benim ve İbrahim Akdağ ile ilgili bir takıntı var. Ne yapsak rahatsızlık uyandırıyor, tepki görüyoruz. İbrahim Akdağ bu ligin çok üstünde bir oyuncu ve son derece iyi maçlar çıkarıyor. Ama o da eleştiriliyor ben de. Bir takıntı durumu var. Bugün çok şanssızdık, tam Jasmin'i oyuna almaya hazırlanırken, talihsiz bir şekilde golü yedik" sözleriyle kendini savunduğu ifade edildi.

Başkan Üneş'in de teknik direktör Sözeri'ye ve ekibine güvendiğini ilettiği ve "Seninle ilgili bizim olumsuz bir düşüncemiz yok. Biz şampiyon olacağız ve bunu seninle başaracağız" dediği de gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Başkan Üneş'in teknik direktör Erkan Sözer'nin ardından Sehiç, İbrahim Akdağ, Cenk Ahmet, Pote, Obertan gibi bazı oyuncularla da özel bir toplantı yaptığı ve istikrarsız sonuçlarla ilgili onların da görüşlerini aldığı bildirildi.

Kaynak: Erkhaber
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Burak Korkmaz 01 Ocak 1970 02:00

    Futbol oynamıyor mücadele ediyor sadece

  • Necmi 01 Ocak 1970 02:00

    Futbol akıl oyunudur.Lakin sen bunu sahaya yansıtmıyorsan döküntü var demek.Utanıyoruz sizlerden her maç stres stres yeter da adam gibi çakın oynayın.Erzurumun karından değil Futbolunuzdan soğuduk.

  • Necmi 01 Ocak 1970 02:00

    Futbol akıl oyunudur.Lakin sen bunu sahaya yansıtmıyorsan döküntü var demek.Utanıyoruz sizlerden her maç stres stres yeter da adam gibi çakın oynayın.Erzurumun karından değil Futbolunuzdan soğuduk.

  • M.y. 01 Ocak 1970 02:00

    Tuaf karar:Gecen Hafta Maglup oldugumuz macta Süperlig Tadında Bir ftbol yoktu Gazozuna Oynanmış Bir mactı Çoluk çocuga Yenildi: Burda Spor macında Mücadele Kurtardı bizi...ibo Batuhan ilk 25 Dkika oynasın 60. Dakikada Asla kalamayacak ftbolcular...Emraha Noldu?Yoksa Taraftarı Protestomu ediyor Zaman o,zaman degil.Zaman Fedekarlık zamanı Emrah kalite ftbolcu lakin Akıllı Degil.Gelelim Bu habere Birşeyler Dönüyor lakin Hayırlısı.

  • Gavurboganlı 01 Ocak 1970 02:00

    Sanırım yönetin Fedakar Taraftarı Hafife Alıyor Elmi yaman senmi Birkaç Maç sonra Anlarlar.Gelelim Takıma Süperlige Yakışan Ftbol oynamıyor Dün Bursa Altay macını izledim Tam süperlik keyfinde maçtı Tama Yenilgi olsbilir normal Lakin Hoca Süperlig Havasında Degil.Şimdi sizin Dediginiz olsun Zaman En Büyük ilaçtır.

  • Ercan 01 Ocak 1970 02:00

    Hamrun firikik kullanıyor ise vay halimize

  • Ercan 01 Ocak 1970 02:00

    Aaa

  • Gidin 01 Ocak 1970 02:00

    Başkan da gitsin neyin kafası bu takımın kadrosuyla oynanan oyuna bakın.Bu arada kaleci de çöp başka bir şey değil

  • erdal 01 Ocak 1970 02:00

    hoca bu batuhan ısrarın ne birde onu açıkla

  • erdal 01 Ocak 1970 02:00

    hoca bu batuhan ısrarın ne birde onu açıkla

  • Ömer koçer 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurumspor bu değil kadro iyi ama sahada yoklar . Sebebi hoca mı başka mı bilmiyoruz . Hocanın da hataları var , oyuncu değişiminde tercih yanlışları var . En kritik dönemde hoca değişir mi ? Takım Beşiktaş naçınddb sonra düşüşe geçti . Farklı kazanılacak maçlar kaybedildi . Şu anda on puan fark olması gerekirdi . Böyle giderse bırakın ilk iki play-off’da bile hüsran olabilir . Bakalım hayırlısı.

  • Bir Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Hiç düşündün mü neden İbrahim akdağa sana tepki var adam 5 maçtır ortada yok bırak ligin üstünü 3.lig kalitesinde bile oynamıyor

  • Emrah 01 Ocak 1970 02:00

    Eğer hoca istifa edeyim dedi ve başkan kabul etmediyse çok büyük bir hata. Başkan hocayı gönderip emrah ile i.akdağı kadro dışı bıraksın ilk 2 garanti.

  • şiko 01 Ocak 1970 02:00

    sıkıntı yok hoca sen devam et seneye de kal .sen gidersen yine şifo gelecek,sen hiç değilse ondan iyisin