Bölge Haber Girişi : 07 Mayıs 2010 11:09

Ergenekon duruşmasında 4 gün!..

Ergenekon duruşmasında 4 gün!..
Erzurum Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan sanıkların yargılanmasına 4. günde devam edildi.

Erzurum Ajans-Erzurum Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklu bulunan sanıkların yargılanmasına 4. günde devam edildi.
Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmanın sabahki oturumu saat 09.35 sıralarında başladı. Sabah saat 09.00 sıralarında tutuklu sanıklar polisin yoğun güvenlik önlemleri altında adliye binasına getirildi. Sanıklar arka kapıdan alınarak duruşma salonuna götürüldü. Tutuklu sanıklardan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner’in eşi Muteber Cihaner ve diğer akrabaları adliyeye girdiler.
Polis adliye binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Gazetecilerin davaya ilgisi ise devam ediyor. Çok sayıda basın mensubu davayla ilgili gelişmeleri içeride ve dışarıda takip ediyor. Saat 09.35 civarında başlayan duruşmada sanık avukatları gerekirse mesai yapılmasını ve davanın hızlı ilerlemesini isterken dava tutuklu İstihbarat Şube Müdürü Binbaşı Nedim Ersan ve yardımcılarının ifadelerinin dinlenmesiyle başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.