Bölge Haber Girişi : 26 Şubat 2011 14:38

Erdoğan'a yerin 42 metre altında sürpriz!..

Erdoğan'a yerin 42 metre altında sürpriz!..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Marmaray Tüneli'nde pastayla doğüm günü sürprizi yapıldı

Erzurum Ajans-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Boğaz’ın 42 metre derininde Marmaray Tüneli’nde incelemelerde bulunurken bir sürprizle karşılaştı. Marmaray çalışanları, Erdoğan’a sürpriz bir doğumgünü pastası getirdi.

foto-fotograf-photo.jpg

İŞÇİLERE İKRAM ETTİ

58’nci yaşına giren Erdoğan’ın sürpriz karşısında oldukça şaşırdığı gözlendi. Erdoğan, işçilere ve Bakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti. Gösterilen nezaketten ötürü teşekkürlerini ileten Başbakan Erdoğan, "Daha nice birlikte uzun yıllara bu aziz milletimize hizmet yolunda, Allah bizlere ömür verdikçe devam edelim diyorum. Çok çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Bakan Yıldırım’da konuşmasında Erdoğan’ın yeni yaşını kutladı. Erdoğan, pastayı kestikten sonra işçilere ikram etti. Erdoğan’a doğum günü sürprizini Ulaştırma Bakanı Binalı Yıldırım’ın hazırladığı öğrenildi.

Başbakan Erdoğan, 29 Ekim 2013'te marmaray projesinin tamamlanarak ulaşıma açılacak dedi.

151 yıl önce hayal edilen bu dev projeyi tamamlamak bize nasip oldu diyen Erdoğan,  "Süreç olarak yaklaşık 3,5 yıllık bir kaybımız oldu. Bu sıkıntılar olmasaydı şu anda Marmaray'ıkullanıyor olacaktık. Ulaştırma Bakanımız 29 Ekim 2013 yılında bitirileceğini söyledi. Biz de kara ile denizin birleştiği noktada 'hayırlı olsun' diyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.