Siyaset Haber Girişi : 17 Mart 2019 23:05

Erdoğan, 'Resmi rakamı söylüyorum' dedi ve açıkladı!

Erdoğan, 'Resmi rakamı söylüyorum' dedi ve açıkladı!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya'da düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya'da düzenlenen mitinginde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, "Resmi rakamı söylüyorum; 120 bin kişi ile İzmir'de mitingimizi yaptık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Antalya’nın ayrı güzel her ilçesini selamlıyorum. 120 bin kişiyle İzmir’de mitingimizi yaptık. Sayın Bahçeli ile birlikte bu kampanyada Cumhur İttifakı iki lider bir arada halkımıza hitap ettik. Muhteşem mitingi gerçekleştirdik. Gündoğdu Meydanı’nı dolduran İzmirli kardeşlerimizle hasret giderdik. Bu kez İzmir’de farklı heyecan ve coşku gördüm, Antalya’da da bir başka coşku ve heyecan var. 31 Mart’ta İzmir’in istismar siyasetini sandığa gömüp inşallah taze sayfa açacağına, yeni başlangıç yapacağın inanıyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.