Medya Haber Girişi : 24 Aralık 2018 17:30

Erdoğan Erzurumspor’u sormuş

Erdoğan Erzurumspor’u sormuş
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetine (DAGC) ziyarette bulunarak 15 Temmuz Basın Merkezinin açılışını yaptı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, DAGC’yi ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta kendisini telefonla arayarak Erzurumspor’un durumunu sorduğunu açıkladı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ne (DAGC) nezaket ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kamuoyunun merakla beklediği transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bazı futbolcularla görüşmelerin devam ettiğini anlatan Başkan Sekmen, “Bu kez nokta atışı yapacağız. Üç ya da dört futbolcuyu kadromuza katacağız. İlk yarı bu anlamda ciddi sıkıntılar çektik. Bakın sadece 4 puan VAR yüzünden gitti. Kazanabileceğimiz maçları iş bitirecek adamımız olmadığı için ya kaybettik ya da berabere kaldık” dedi. Bir gazetecininin “Keşke Nobre’yi göndermeseydik diyor musunuz?” sorusuna, “Evet aynen öyle” diye cevaplayan Başkan Sekmen, şöyle devam etti. “Diyoruz ama o da pek rahat durmuyordu. İki de bir ortalığı karıştırıyordu. Tabi olsaydı faydasını görürdük. Bir şeyi unutmayalım bizim kadar rahat kulüp yok. Hepi topu 12-13 milyon borcumuz var ama federasyondan da 20 milyon liranın üzerinde de alacağımız var. Bu ikinci yarı ne gerekiyorsa yapacağız. Sağolsun spora ve futbola ilgili bir Valimiz var. Onun da desteğiyle tüm bu sorunların üstesinden gelebiliriz. Bir diğer avantajımız da seyirci. Hafta sonu rahatsızlığım nedeniyle stadyuma gelemedim ama evden izledim ve taraftarımızla gurur duydum. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim takımlarını yalnız bırakmıyorlar. İçeri de dışarıda her yerde varlar. Onların bu desteği takımımıza büyük moral ve güç veriyor.”

ÇIKARMASINA ÇIKARDIK ŞİMDİ TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bir hafta önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir konu için kendisini telefonla aradığını da aktaran Başkan Sekmen, “Sayın Cumhurbaşkanımız telefonda Erzurumspor’un durumunu sordu. Biz üçüncü ligdeyken kendisi Erzurum ziyaretlerinde ‘Erzurum’a bu lig olur mu? Çalışın çıkarın” demişti. Biz de üç yıl üst üste şampiyon olduk bunu söyledim. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanım çıkarmasına çıkardık ama şimdi de tutmaya çalışıyoruz dedim. Tabi Allah’ın izniyle takımımızı tutacağız. Erzurumumuz için çok önemli bir değer olan kulübümüz için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

15 TEMMUZ BASIN MERKEZİNİ AÇTI

Başkan Sekmen daha sonra DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Basın Merkezinin açılış kurdelesini kesti. Başkan Özsoy burada 15 Temmuz gecesi ve demokrasi nöbetlerinde çekilen iki kare fotoğrafı Başkan Sekmen’e hediye etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.