Erzurum Haber Girişi : 13 Kasım 2017 19:30

ERATUN yönetiminden Rektör Çomaklı'ya ziyaret

ERATUN yönetiminden Rektör Çomaklı'ya ziyaret
Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ERATUN) Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ERATUN) Yönetimi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ERATUN Yönetim Kurulu Başkanı M. Akif Baransel ve dernek yöneticileri; Prof. Dr. Murat Akgün, Prof. Dr. Fatih Coşkun Ertaş, Dr. Sefa Bilici, Akif Alataş, Melek Günday, Mehmet Kılıç ve Ufuk Şan katıldı.

"Her geçen gün küçülen dünyamızda karşılıklı bilgi paylaşımının önem ve değerinin farkında olduklarını belirten Rektör Çomaklı, üniversite yönetimi olarak da ERATUN'a her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

ERATUN Derneği hakkında Rektör Çomaklı'ya bilgi veren Başkan M. Akif Baransel, derneğin çalışma alanları ve faaliyetlerinde bahsetti.

Atatürk Üniversitesinin bir ferdi olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Baransel, yapacağımız projelere Atatürk Üniversitesinin her zaman destek vereceğini bilmek bize ayrı bir güç katacaktır" dedi.

Ziyaretin sonunda Rektör Çomaklı, konuklara çeşitli hediyeler takdim etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.