Spor Haber Girişi : 29 Eylül 2018 18:15

Engelli Meclisi'nden Millilere moral

Engelli Meclisi'nden Millilere moral
Finlandiya’nın Lohja kentinde yapılacak olan Tekerlekli Sandalye Curling Dünya Şampiyonasına Erzurum’da hazırlanan Engelli Milli Sporculara Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Finlandiya’nın Lohja kentinde yapılacak olan Tekerlekli Sandalye Curling Dünya Şampiyonasına Erzurum’da hazırlanan Engelli Milli Sporculara Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Ziyarette antrenörlerden ve Milli Sporculardan çalışmalar hakkında bilgi alan Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu, “Sporcularla sohbet ederek, Kasım ayında Finlandiya’da düzenlenecek Tekerlekli Sandalye Curling Dünya Şampiyonasında Milli Sporculara başarılar dileyerek Kent Konseyi Engelliler Meclisi olarak her zaman yanınızda ve desteğinizdedir” dedi.

Keleşoğlu, “Başarılı bir kamp süreci geçiren Tekerlekli Sandalye Curling Milli Takımımız inşallah Dünya Şampiyonunda derece elde ederek ay-yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada gönlerde dalgalandırarak göğsümüzü kabartarak geri dönecekler. Tekerlekli Sandalye Curling Milli Takımında Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisimizden dört üyemizin de bulunması bizlere ayrı bir sevinç ve onur kaynağı oldu” diye konuştu.

Koordinatör Keleşoğlu, “Şampiyonlar doğruyu yapana kadar oynarlar. Hiçbir şeye sınır koymamalısınız. Ne kadar hayal ederseniz, o kadar ileriye gidebilirsiniz. Hayallerinizi canlı tutun. İnanç, kendinize güvenme, vizyon, sıkı çalışma ve azim olduğunda her şeyi başarabileceğinizi bilin. İnananlar için her şeyin mümkün olduğunu unutmayın. Hepinize canı gönülden Dünya Şampiyonasında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Anlamlı ziyaretten memnuniyet duyan Tekerlekli Sandalye Curling Milli Takımı Sporcuları ve Yöneticileri, ziyareti ve düşüncelerinden dolayı Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Koordinatörü Abdullah Keleşoğlu’na teşekkür ederiz dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.