Spor Haber Girişi : 29 Ocak 2018 16:45

EMITT 2018’de Curling rüzgarı esti...

EMITT 2018’de Curling rüzgarı esti...
Dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin akın ettiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT 2018) Curling rüzgarı esti.
Erzurumajans-Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2018) İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında gerçekleşti. 



EMITT 2018’e katılan Erzurum,  kentin ulusal ve uluslararası boyutta tanıtımı için stant kurdu. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarın Erzurum standını ziyaret edenler Türkiye Curling Federasyonu tarafından kurulan pistte yoğun ilgi gösterdi.



25-28 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen ve binlerce kişinin ziyaret ettiği Erzurum standındaki  pistte  Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin’nden Curling sporu ve Erzurum’daki kış ve buz sporları hakkında bilgi alan ziyaretçiler aynı zamanda Curling deneyimi yaşadı. 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.