Ekonomi Haber Girişi : 03 Kasım 2017 19:15

Emeklilerin Konut Projesi Bakanlar Kuruluna taşınacak

Emeklilerin Konut Projesi Bakanlar Kuruluna taşınacak
Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube Başkanı Ahmet Degen ve yönetimi Başkent Ankara'da Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Recep Akdağ ile yaptığı görüşmede çok önemli bir çalışmaya imza attı.
Erzurumajans-Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube Başkanı Ahmet Degen ve yönetimi Başkent Ankara'da Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Recep Akdağ ile yaptığı görüşmede çok önemli bir çalışmaya imza attı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu döneminde vaat edilen Emeklilere konut projesinde yoğun uğraşlar veren Türkiye emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, beraberinde Başkan yardımları Necdet Seven ve Lütfü Yıldız ile birlikte Ankara'da temaslarda Bulundu. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'yı Makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, son gelişmeleri Milletvekili Ilıcalı'ya aktardı. Emeklilerin konut projesinde takdire şayan çalışmalara imza atan Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı önce Toplu Konut idaresi yetkilileri ile görüşme yaptı ve Erzurum'a yapılması planlanan konutlardan emeklilere daha fazla pay ayrılması noktasında talep de bulundu. Samimi bir atmosferde geçen ziyaret'te Milletvekili Ilıcalı daha sonra Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ'ı arayarak dernek yöneticilerine görüşme imkanı sağladı.

Milletvekili Mustafa Ilıcalıyı ziyaretin ardından Başbakan Yardımcısı Prof. Dr Recep Akdağ'ın makamına geçen dernek Başkanı Ahmet Degen ve yönetim kurulu üyeleri, Burada Erzurum'da yapılan çalışmalar ve Emeklilere konut projesinde gelişen durumu Başbakan Yardımcısı Akdağ'a anlattılar. Önce dernek Başkanı Ahmet Degen'den bilgiler alan Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, emeklilere konut projesinde hükümet olarak üzerlerine düşeni yapmaya gayret gösterdiklerini belirterek, "emeklilerimizin bütçelerini sarsmadan ev sahibi olma noktasında konuyu Bakanlar kuruluna sunalım. Sayın cumhurbaşkanımızın da bu konuda çok olumlu bir karar vereceğini umuyoruz. Bakanlar kurulundan çıkacak karara göre emeklilerimiz için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sevindirici haberleri paylaşmak istiyoruz. Ayrıca Türkiye'deki diğer illere nazaran emekliler derneği Erzurum şube Başkanlığının yoğun gayretlerini de yakından takip ediyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.