Bölge Haber Girişi : 17 Ağustos 2010 14:33

Elvan'a Erzurum'da jest!..

Elvan'a Erzurum'da jest!..
Erzurum İl Genel Meclisi yarın olağanüstü toplanarak, Avrupa Şampiyonu Elvan Abeylegesse'ye Erzurum'a katkılarından dolayı ödül verecek.

Erzurum Ajans-Erzurum İl Genel Meclisi yarın olağanüstü toplanarak, Avrupa Şampiyonu Elvan Abeylegesse’ye Erzurum’a katkılarından dolayı ödül verecek.

Erzurum İl Genel Meclisi yarın olağanüstü toplanacak. Toplantının nedeni ise Barselona’da düzenlen 10 bin metre yarışlarında Avrupa Şampiyonu olan Elvan Abeylegesse olacak. İl Genel Meclisi yarın saat 14.00’da olağanüstü toplanacak ve Avrupa Şampiyonu Elvan Abeylegesse’ye ödül verecek. Meclis, Avrupa Şampiyonu olan ve uzun süre Erzurum’da kamp yaparak, her ortamda kentin reklamını yapan, tanıtıma katkıda bulunan Milli atlete ödül verecek.

İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir, Başkanlığında toplanacak olan İl Genel Meclisi Milli atlete katkılarından dolayı ödül yağdıracak. Ödül töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da hazır bulunacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.