Magazin Haber Girişi : 20 Haziran 2016 15:19

El yapımı takılar flovely ile daha anlamlı!

El yapımı takılar flovely ile daha anlamlı!
El yapımı bilezik, el yapımı kolye, el yapımı telefon kılıfı ve daha birçok aksesuar flove.ly ile gerçek çiçeklerle süsleniyor.

Erzurumajans-El yapımı bilezik, el yapımı kolye, el yapımı telefon kılıfı ve daha birçok aksesuar flove.ly ile gerçek çiçeklerle süsleniyor. İçerisinde gerçek papatya ve güllerin olduğu, gerçek kasımpatılar ve kır çiçekleriyle süslenen takılar doğadan ilham alıyor ve size de sadece kıyafetlerinizde bu doğal renkleri kombinlemek kalıyor.


Kadınların çiçek aşkını bilmeyen yoktur. Ancak her çiçeğin bir gün solacağını da hepimiz biliriz. Dolayısıyla her zaman solmayan bir çiçek ararız. Bunun için yapma çiçekler, çiçekli eşya ve süsler, çiçekli takılar ve kıyafetler bile alınır. Artık bunlara gerek yok çünkü flove.ly gerçek çiçekleri kurutuyor, presliyor ve size özel takılar haline getiriyor. O gün canınız hangi çiçeği kolunuza takmak ya da boynunuzda gezdirmek istiyorsa size de seçmek kalıyor.


Her biri büyük bir titizlikle toplanan çiçekler, yine hassasiyetle kurutulmaya bırakılıyor ya da olduğu gibi preslenerek kolye ve bilezik modelleriyle kaplanıyor. Tamamı birinci kalite reçine ile kaplanan doğal ve canlı bitkiler, ilk günkü renklerini bir ömür boyu taşıyor.


Gerçek Çiçekli Telefon Kılıfı Modelleri


Elinizin altında rengarenk bir çiçek, gerçek bir karanfil ya da kır çiçekleri taşımaya ne dersiniz? Flove.ly telefon kılıflarının içerisindeki gerçek çiçekler, sizi doğanın kalbine götürüyor ve sonsuza kadar canlılığını koruyacak bir bahçeye hapsediyor. İçerisinde gerçek çiçeklerin olduğu telefon kılıfı çeşitleri, asıl sahiplerini bekliyor. Hemen flovely online alışveriş mağazasına uğrayın, sevdiğiniz çiçekleri yanınızda taşıyın. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.