Eğitim Haber Girişi : 05 Kasım 2017 16:30

Eğitime ölçme ve değerlendirme protokolü

Eğitime ölçme ve değerlendirme protokolü
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanlığı arasında yapılan ölçme ve değerlendirme sınav hizmetleri alanında kurs açılmasına dair iş birliği protokolü imzalandı.
Erzurumajans-Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanlığı arasında yapılan ölçme ve değerlendirme sınav hizmetleri alanında kurs açılmasına dair iş birliği protokolü imzalandı.

Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Doymuş ve İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız protokolü birlikte imzaladılar.

Protokol, ölçme ve değerlendirme merkezi alanında düzenlenecek eğitim faaliyetleri ile ilgili esas ve yükümlülükleri belirleyecek.

Ayrıca ölçme ve değerlendirme alanında yürütülecek kurs faaliyetleri ile ilgili planlama, uygulama, organizasyon, belge tanzimine ilişkin esas ve yükümlülükleri de kapsayacak.

Öğretmenlere yönelik yapılacak bu faaliyet "Soru Hazırlama Teknikleri Kursu ile Ölçme ve Değerlendirme Uygulamaları Kursu" olarak verileceği bildirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.