Eğitim Haber Girişi : 08 Haziran 2017 19:00

Eğitime enerji verdi

Eğitime enerji verdi
Aras Elektrik Dağıtım AŞ. 'Eğitime enerji ver' sloganıyla çocuklara enerji bilinci hakkında eğitici bilgiler verdi.
Erzurumajans-Aras Elektrik Dağıtım AŞ. 'Eğitime enerji ver' sloganıyla çocuklara enerji bilinci hakkında eğitici bilgiler verdi. 

Program sonunda ise minik bedenlere Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş ve kurum yetkilileri, çeşitli hediyeler dağıttı.

Aras Elektrik Dağıtım AŞ. 'Eğitime enerji ver' sloganıyla 7 ilde başlattığı programda Erzurum'un Yakutiye İlçesi Ortadüzü İlköğretim okulunu ziyaret etti. Okulda bulunan 36 çocuğa çeşitli hediyeler dağıtan kurum, minik öğrencilere enerji tasarrufu hakkında eğitici bilgiler verdi.

Aras Elektrik Dağıtım AŞ. eğitme verdiği desteklerine bir yenisini daha ekledi. 7 ilde gençleri enerji konusunda bilgilendiren kurum, okul ve öğrencileri de unutmuyor. Erzurum'un Ortadüzü Mahallesi'ne giden kurum yetkilileri, önce çocuklarla birlikte okul bahçesinde bir araya geldi. Ardından sınıflara giden öğrencilere Aras Elektrik Dağıtım AŞ. Yönetim Sistemleri Başmühendisi Nazlı Nisa Demir, tahtaya yansıtılan dev ekranla enerjinin nasıl kullanacakları konusunda eğitici bilgiler verdi. Pür dikkat dinleyen minikler, daha sonra Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş'ın verdiği hediyelerle mutlu oldu. Hem karne hediyesi hem de bayramlıklarına kavuşan minik öğrencilerin mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Ağaç yaş iken eğilir

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, bu sıralarda verilen eğitimin çocuklarda daha kalıcı olduğunu söyledi. Bu bilinçle 7 ilde 7 okula hediyeler dağıtıldığını ifade eden Akbaş, "'Eğitime Enerji Ver' sloganıyla yola çıktık. Kurum olarak önce okulların isimlerin aldık. 7 ilde 7 okula destek sağladık. Bu tamamen çalışanlarımızın maddi desteği ile Erzurum Ortadüzü Okulu'nu seçtik. Ağaç yaş iken eğilir. Amaç çocuklarımıza enerji, tasarruf bilinci oluşturmak için bu eğitimi veriyoruz. Bunun akabinde de okulumuza bir katkı sağlıyor, çocuklarımıza bazı hediyeler dağıtıyoruz. 7 ilimizde yapılan etkinliği tamamen çalışan arkadaşlarımız finanse etti" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.