Eğitim Haber Girişi : 01 Ekim 2015 13:00

Eğitim Bir Sen'den öğrencilere kırtasiye yardımı

Eğitim Bir Sen'den öğrencilere kırtasiye yardımı
Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkanı Mustafa Karatay ve sendika üyeleri, Adaçay İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundular.
Erzurumajans-Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkanı Mustafa Karatay ve sendika üyeleri, Adaçay İlköğretim Okulu öğrencilerine kırtasiye yardımında bulundular.

Erzurum'un Aziziye ilçesine bağlı Adaçay İlköğretim Okulunu, Aziziye Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu ile birlikte ziyaret eden Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkanı Mustafa Karatay ve sendika üyeleri, burada öğrenim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulundular.

Eğitim Bir Sen 2 nolu Şube Başkanı Mustafa Karatay, Adaçay İlköğretim Okulu Müdürü Oğuz Karaman'ın kendisinin öğrencisi olduğunu ifade ederek, "Yıllar önce benim talebem olan Karaman şimdi bu okulumuzun müdürü. Bizlerde onun okulunu ziyaret ederek burada öğrenim gören öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Sendika olarak eğitime katkıda bulunmayı her zaman sürdüreceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.