İlçeler Haber Girişi : 26 Ekim 2018 14:30

Eğitim Bir Sen’den saldırıya uğrayan öğretmene destek

Eğitim Bir Sen’den saldırıya uğrayan öğretmene destek
Geçtiğimiz hafta sonu Pasinler Ortaokulunda görev yapan S.G isimli öğretmene bir öğrencinin velisi tarafından gerçekleştirilen saldırıdan dolayı Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Bilal Azbay ve ilçe yönetimi destek ziyaretinde bulundular.
Erzurumajans-Geçtiğimiz hafta sonu Pasinler Ortaokulunda görev yapan S.G isimli öğretmene bir öğrencinin velisi tarafından gerçekleştirilen saldırıdan dolayı Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Bilal Azbay ve ilçe yönetimi destek ziyaretinde bulundular.

Okul bahçesinin içinde öğretmen ve öğrenciler için dokunulmaz bir alan olduğunu ifade eden Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Bilal Azbay, bu engeli aşarak öğretmene fiili saldırıda bulunanların hak ettiği cezayı mutlaka almaları gerektiğini söyledi.

Azbay,” Geçtiğimiz hafta sonu Pasinler Ortaokulunda görev yapan S.G isimli öğretmene bir öğrencinin velisi tarafından gerçekleştirilen saldırıyı Eğitim Bir Sen olarak kınıyoruz. Bu konu yargıya aksetti meselenin önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Öğretmenin sınıf içinde dahi can güvenliği sorunun oldu yetkililerden acilen bu gidişe bir son verilmesini istiyoruz. Bunun için önlemlerin alınması gerekir. Sendika olarak haksızlığa maruz kalmış herkesin yanında olduğumuz ve öğretmenimize sonuna kadar destek olacağız” dedi 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.