Spor Haber Girişi : 04 Mayıs 2018 22:30

Ege’de Play-Off savaşı

Ege’de Play-Off savaşı
Ligin 34’üncü haftasının en kritik maçı bugün saat 17.00’da Bornova Stadı’nda oynanacak. Altınordu ile BB Erzurumspor, Play-Off’a kalmak için son doksan dakikaya çıkıyor. Dadaş’a Play-Off için bir puan yetecek.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Ligde  34’üncü haftanın en kritik 90 dakikasında Altınordu ile BB Erzurumspor karşı karşıya geliyor.

Bugün saat 17.00’da oynanacak olan mücadele aynı zamanda Play-Off’a hangi takımının kalacağının belli olacağı bir karşılaşma olacak.

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Altınordu’nun Play-Off’a kalması için BB Erzurumspor’u mutlak süratle yenmesi gerekiyor. BB Erzurumspor’a ise Play-Off için bir puan yetecek.

Bornova’ya Dadaş akını

Ege bölgesindeki Dadaşlar ile Erzurum’dan İzmir’e gidecek olan taraftarlar Bornova Stadı’na akın edecek. Mavi-beyazlı taraftarların kendilerine ayrılan tribünü doldurarak, takıma destek vermesi bekleniyor.

Trtovac seferberliği

BB Erzurumspor’da hafta için yapılan antrenmanda sakatlanarak, çalışmayı yarıda bırakan Jasmin Trtovac için seferberlik ilan edildi. Kulüp doktorları Ozan Kuduban, Muhammet Sadık Seferoğlu, masörler Erdal Yurtçu  ve Ahmet Em tecrübeli defans oyuncusunu maça yetiştirmek için yoğun seferberlik başlattı. Trtovac, maça yetişmezse teknik direktör Mehmet Altıparmak, savunmada Lokman’ın yanında Stephane Acka’ya görev verecek.

Stat. Bornova

Maçın başlama saati: 17.00

Maçın Hakemleri:  Bülent Yıldırım, Mustafa Sönmez, Yusuf Bozdoğan 4. Hakem: Alper Çetin

Muhtemel kadrolar

Altınordu F.K.: Erce Kardeşler, U. Arslan Kuru, Yusuf Acer, M. Murat Uçar, Serkan Göksu, Mirkan Aydın, Erdoğan Yeşilyurt, Kerim Avcı, Deniz Vural, Barış Alıcı, Hasan Hatipoğlu

Teknik Direktör: Hüseyin Eroğlu

BB Erzurumspor: Hakan Canbazoğlu, Stephane Acca (Jasmin Trtovac), Lokman Gör, Tolga Ünlü, Hakan Arslan, Jasmin Scuk,  Metin Yüksel(A.Kadir Özdemir), Taylan Antalyalı, Burhan Eşer, Erhan Çelenk, Mert Nobre

Teknik Direktör: Mehmet Altıparmak

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.