Medya Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

EGC`den bölücü teröre kınama

EGC`den  bölücü teröre kınama
Erzurum Gazeteciler Cemiyeti(EGC) yayınladığı mesajla bölücü terörü kınayarak Türk Milleti`ne başsağlığı diledi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) yayınladığı mesajla bölücü terörü kınayarak Türk Milleti`ne başsağlığı diledi. İşte EGC`nin yayınladığı o mesaj:

 

“Dış güçlerin taşeronu olan eli kanlı hainlerin kalleşçe kurduğu pusuda canlarını yitiren şehitlerimizin acısı ocaklara ateş salmış, hepimizin yüreğini yakmıştır.

 

Kuşkusuz, kundaktaki bebekleri bile katledecek kadar alçaklaşan ve insanlıktan zerre kadar nasip almamış olan bu hainlerin başlıca hedefi milletimizin birlik ve beraberliğini bozarak, üniter yapımızı parçalamaktır.
Ancak yüce milletimiz daha önce olduğu gibi şimdi de vakarını koruyarak, büyük bir dayanışma ruhu ile bu oyunu bozacaktır.

 

İnanıyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti de yakın gelecekte kan içicilere ve onların arkasındaki destekçilerine kahredici yumruğunu vurarak, milletimizin başına yıllardır çöreklenen bu belayı defetmeyi başaracaktır.

 

Erzurum Gazetecileri Cemiyeti olarak bu menfur saldırıyı nefretle kınıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Türk milletinin başı sağ olsun.”  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.