Spor Haber Girişi : 09 Temmuz 2019 14:30

Efsaneler buluştu!

Efsaneler buluştu!
Erzurumspor’un efsanelerinden Taner Aykut Erzurum Lisesi’nde ki yeni görevine başlamak için gün sayarken, kendisi gibi efsanelerden olan eski takım arkadaşı Muzaffer çoktan kolları sıvadı, BB Erzurumspor’da mesaiye başladı bile..
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Erzurumspor’un efsanelerinden Taner Aykut Erzurum Lisesi’nde ki yeni görevine başlamak için gün sayarken, kendisi gibi efsanelerden olan eski takım arkadaşı Muzaffer çoktan kolları sıvadı, BB Erzurumspor’da mesaiye başladı bile..

Zaman zaman aynı kanatta görev aldığı eski takım arkadaşı Muzaffer Bilazer’in BB Erzurumspor’a gelmesinden dolayı mutlu olduğunu söyleyen ve onu ziyarete giderek başarı dileğinde bulunan Taner, ‘’Kim düşünmüşse süper iyi düşünmüş, takımın başına Muzaffer’i getirmiş. Muzaffer karakter olarak süper bir insan ve hoca olarak da süper başarılı işlere imza atacak biri. Ona destek olmamız lazım. Dama taşı gibi aynı adamların bu tür görevlere getirilmesi dönemi sona ermelidir. Muzaffer bu anlamda isabetli, doğru bir isimdir. Hepimizin destek olması gerekir’’ dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.