Spor Haber Girişi : 30 Haziran 2015 20:30

Dünyanın en iyileri Erzurum'da kampa girdi

Dünyanın en iyileri Erzurum'da kampa girdi
Erzurum'da kampa giren Rus, Belarus, Ukrayna ve Türkiye artistik buz pateni milli takım sporcuları, buzun üstünde yaptıkları gösterilerle adeta nefesleri kesiyorlar.
Erzurumajans-Artistik Buz Pateninde ilk 30'a giren ve dünyanın en iyileri arasında yer alan Rus, Belarus, Ukrayna Milli takım sporcuları ile Türkiye'ye 2011 Erzurum Üniversitelerarası Kış Oyunları'nda buz dansında gümüş madalya, Polonya'nın Torun kentinde düzenlenen Nestle Mentor Torun Cup Uluslararası Artistik Buz Pateni yarışmasında da yine gümüş madalya kazandıran milli sporcular Alper Uçar-Alisa Agafonova çifti, Erzurum'da kampa girdi.

Erzurum'da kampa giren Rus, Belarus, Ukrayna ve Türkiye artistik buz pateni milli takım sporcuları, buzun üstünde yaptıkları gösterilerle adeta nefesleri kesiyorlar. Palandöken ilçesinde bulunan Buz Pateni Salonunda antrenman yaparak kamp çalışmalarını sürdüren sporcular, Eylül ayında yapılacak olan şampiyonaya hazırlanıyorlar.

Artistik Buz Pateninde ilk 30'a giren ve dünyanın en iyileri arasında yer alan milli takım sporcuları, Erzurum'un kamp için çok ideal bir yer olduğunu belirttiler.

Türkiye'ye 2011 Erzurum Üniversitelerarası Kış Oyunları'nda buz dansında gümüş madalya, Polonya'nın Torun kentinde düzenlenen Nestle Mentor Torun Cup Uluslararası Artistik Buz Pateni yarışmasında da yine gümüş madalya kazandıran milli sporcular Alper Uçar-Alisa Agafonova çifti, "Erzurum'a kamp yapmaya geldik. Antrenörlerimiz ve bizimde çok fazla isteğimizle, Türkiye Buz Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu'nun da ısrarıyla Rus, Belarus ve Ukrayna Milli takımlarını da kamp için Erzurum'a getirdik. Ve bu da Türkiye adına çok sevindirici bir gelişme oldu. Dünya, Avrupa şampiyonalarına katılanların neredeyse tamamı Erzurum'da kamp yapmaya başladı" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.