Bölge Haber Girişi : 02 Kasım 2009 08:50

Dubaili işadamlarının yeni gözdesi Erzurum!..

Dubaili işadamlarının yeni gözdesi Erzurum!..
Dubaili işadamları, turizm tesisleri yapmak amacıyla otogarın bulunduğu arsaya talip oldu. Büyükşehir Belediyesi yabancı yatırımcıların bu çok özel teklifini incelemeye aldı.
Erzurum Ajans- Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapacak olan Erzurum’a yabancı yatırımcılar ilgi göstermeye başladı. Yaklaşan organizasyon öncesinde Erzurum’a yatırım yapmak için kolları sıvayan Dubaili bazı işadamları da Büyükşehir Belediyesi ile temasa geçti. Başkan Ahmet Küçükler ile birkaç kez biraraya gelen ve isimleri gizli tutulan Dubaili işadamlarının, şehirlerarası otobüs terminalinin bulunduğu arsaya talip oldukları öğrenildi. Dubaililer’in söz konusu arsaya turizm yatırımı yapmak istedikleri belirtildi.


KÜÇÜKLER TALEBİ İNCELİYOR

Otel ve rezidanslar yapma niyetinde olan Dubaili işadamlarının, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile yaptığı ilk görüşmelerin olumlu geçtiği de ifade ediliyor. Şimdilik bir sır gibi saklanan talebi Başkan Küçükler’in büyük bir titizlikle değerlendirdiği ve yeni otogar için uygun yeri bulmak için çalıştığı da öne sürülüyor. Dünyanın en zengin işadamlarını bünyesinde bulunduran Dubai’den gelen yatırım isteğinden memnuniyet duyan Başkan Küçükler’in kurmaylarına yaptırdığı incelemenin ardından Dubaili işadamlarına kararını ileteceği belirtiliyor.(Palandöken)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.