Bölge Haber Girişi : 23 Haziran 2010 00:06

DSP Genel Başkanı Erzurum'da!..

DSP Genel Başkanı Erzurum'da!..
Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, artan terör olaylarına değinerek, "İstanbul'da askeri personeli taşıyan servis aracına bombalı saldırı yapılabiliyorsa, terör kentin göbeğine kadar uzanabiliyorsa ve bu konuda istihbarat işlemiyorsa b

Erzurum Ajans-Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, artan terör olaylarına değinerek, "İstanbul'da askeri personeli taşıyan servis aracına bombalı saldırı yapılabiliyorsa, terör kentin göbeğine kadar uzanabiliyorsa ve bu konuda istihbarat işlemiyorsa bizi kötü günler bekliyor" dedi.
Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği Genel Başkanı sıfatıyla Erzurum'da Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın yeni hizmet binası açılış törenine katılan Türker, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün İstanbul'da askeri personeli taşıyan servis aracına yönelik bombalı saldırıdan ötürü derin üzüntü içerisinde olduğunu kaydetti.
Türker, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ben terör örgütünü ve bu olayı kınıyorum. Herkesin barışa, birlikteliğe hizmet etmesi gerekir. Şehit olan askerlerimize, uzman çavuşlarımıza ve genç kızımıza rahmet diliyorum, ailelerine sabır diliyorum. Türkiye'nin başı sağ olsun. Ama burada da dikkat edilmesi gereken konu, terör İstanbul'un göbeğine kadar uzanabiliyorsa ve bu konuda istihbarat işlemiyorsa bizi kötü günler bekliyor. Hükümetin çok acil tedbir alması gerekir. Dün Sayın Cumhurbaşkanı'na mektup
gönderdim. Mektupta, parlamentoda temsil edilen bütün partilerin yuvarlak masa etrafında toplanıp terör sorununa tartışarak çözüm bulması, birlikte hareket edilmesi önerimiz oldu. İnşallah Cumhurbaşkanı bu talebimize yanıt verir."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.