Bölge Haber Girişi : 04 Ocak 2011 00:26

DSİ Spor Giresun engelini aştı!..

DSİ Spor Giresun engelini aştı!..
Basketbol 3. Ligindeki temsilcimiz DSİ Spor, dün kendi evinde ilk maçta mağlup olduğu Giresun İl Özel İdarespor'u 62-54 mağlup ederek, play off iddiasını sürdürdü.

Erzurum Ajans-Basketbol 3. Ligindeki temsilcimiz DSİ Spor, dün kendi evinde ilk maçta mağlup olduğu Giresun İl Özel İdarespor’u 62-54 mağlup ederek, play off iddiasını sürdürdü.

Erzurum’un basketboldaki lokomotifi DSİ spor, dün kendi evinde konuk ettiği Giresun İl Özel İdarespor’u 62-54 mağlup ederek rakibini eli boş gönderdi. Erzurum ekibi ilk maçta 10 sayı farklı yenildiği rakibinden bu kez rövanşı 8 sayı farkla alarak play off iddiasını devam ettirdi. Yeşil-beyazlılar, bir ara 12 sayı farkla öne geçip, play offu garantileme fırsatı yakaladı, ancak hakemlerin kötü yönetimi sonucu bu şansını diğer maçlara bıraktı.

DSİ Spor Salonu’nda oynanan maçı çok sayıda spor sever ile DSİ Sporlu yöneticiler ve DSİ Bölge Müdür Yardımcı Halil Yalçın ile Enerji-Sen Şube Başkanı Ahmet Çağlaroğlu da izledi. DSİ Spor ile Giresun İl Özel İdarespor arasında oynanan maçın ilk yarısı 34-34 berabere bitti. Karşılaşmanın üçüncü ve dördüncü periyotlarında rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan Antrenör Hamit Kavurmacı yönetimindeki DSİ Spor maçtan 62-54 galip ayrıldı. Erzurum ekibi, karşılaşmanın sonlarına doğru bir ara farkı 12’ye çıkartmasına rağmen, hakem hataları sonucu bu farkı koruyamadı. Yeşil-beyazlı takım, 8 sayı farkla kazandığı maç sonrasında play off iddiasını sürdürdü ve ümitlerini diğer maçlara taşıdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.