İlçeler Haber Girişi : 13 Ekim 2017 20:00

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü'nde Şenkaya ilçesinin talepleri ele alındı

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü'nde Şenkaya ilçesinin talepleri ele alındı
DSİ 8. Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci'nin de katıldığı toplantıda ilçeye bağlı Mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Erzurumajans-DSİ 8. Bölge Müdürlüğünde Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu ve Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci'nin de katıldığı toplantıda ilçeye bağlı Mahalle muhtarları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Erdoğan Cimilli salonunda yapılan toplantıya Şenkaya Kaymakamı Ömer Dereci, DSİ 8. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Şahna, Havza ve Tahsisler Şube Müdürü Bünyamin Çakur, 81. Şube Müdürü Nurullah Soylu ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Şenkaya ve bağlı bulunduğu mahallelerde Sulama Göleti, HİS (Hayvan İçme Suyu) Göleti, ve Taşkın Koruma yapılması ile ilgili talepler görüşüldü. Ayrıca daha önceden de muhtarlar tarafından Bölge Müdürlüğüne bildirilmiş olan taleplerle alakalı olarak ne gibi işlemlerin yapıldığı ne kadar ilerleme kaydedildiği gibi konularda kurumsal bilgilendirmelerde yapıldı.

Toplantıda konuşma yapan Kaymakam Ömer Dereci. "Mahalle muhtarlarımızın yapmış olduğu talepleri DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından ele alındığını ve değerlendirilmeler yapılarak 2018 yılı yatırım programına sunulmak üzere hazır hale getirilmiş bundan dolayı başta Bölge Müdürümüz Emrah Köleoğlu' na ve onun nezdinde Bölge çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Köleoğlu ise "Bizler çalışanlar olarak bölgemizin kalkınması için üzerimize düşen görevi eksiksiz yapma gayreti içerisindeyiz daha nasıl iyi hizmet edebilirizin gayreti içerisindeyiz bundan müsterih olunuz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.