Dr. Uçar onu yaparsa tarihe geçer!

AK Parti’nin Yakutiye Belediye Başkan adayı Dr.Mahmut Uçar, hafta sonu gazetemiz PUSULA’yı ziyaret etti. Seçilmesi halinde ilk etapta yapmayı planladığı şeyleri anlatan Dr.Uçar’a Sevda Güneş İncesu, hepimizin de aklına gelmeyen bir hatırlatmada bulundu ki hem çok güldük he de üzerinde çok konuştuk. 

Sevda hanım, Dr. Uçar’a, ‘’Her ikinizin de ‘seçilmesi halinde’ Büyükşehir Başkanı ile anlaşacağınıza inanıyor musunuz? Bugüne kadar hep Büyükşehir Belediye Başkanı ile Yakutiye Belediye Başkanlarının arası kötü oldu. Bu taa Refah Partisi döneminden beri böyle. Ersan Gemalmaz Muhyettin Aksak ile, Mahmut Uykusuz Ebubekir Üstün Gülakar ile, Ahmet Küçükler Fahrettin Atınç ve sonrasında Sekmen de dahil Ali Korkut ile hiç anlaşamadı. Eğer siz görev süresi içerisinde hep uzlaşı içinde kalır ve kavga etmezseniz bu bir ilk olacak, tarihe geçeceksiniz’’ dedi.  Doğrusu Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ kadar Mehmet Sekmen’e de yakınlığı ile tanıdığımız Dr. Uçar, önce bir şaşırdı, sonra ‘’Bir sorun olmaz herhalde’’ cevabını verdi ki, anlaşmazlık niye olmasın, onu bayağı bir açtı. Şu veya bu sebeplerden dolayı iki belediye başkanı bir türlü anlaşamıyordu ve kendi dönemlerinde bu anlaşmazlığın olmayacağının üstünü sıkça dile getirdi ki daha diyecek laf bulamadık, her şeyi zamana bırakarak vedalaştık..

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir. Ucuz insanlardan beklemeyin!

DUVARIN DİLİ: Nereye gidersen git yürek acısı her yerde ful çeker!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Güzel sözler 01 Ocak 1970 02:00

    Sn vedat bey yazılarınızı imkan buldukça okumaya çalışıyorum en hoşuma gidenlerde tuttuğum baba sözler ve duvar dili yazılarınız devamını bekler, mürekkebiniz daim olması dileğimle iyi çalışmalar dilerim...