Bölge Haber Girişi : 29 Eylül 2016 13:24

Doğu'ya kar geliyor, hava sıcaklığı eksinin altına düşecek

Doğu'ya kar geliyor, hava sıcaklığı eksinin altına düşecek
Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kesimlere karla karışık yağmur ve kar yağması bekleniyor.
Erzurumajans-Doğu Anadolu Bölgesi'nde yüksek kesimlere karla karışık yağmur ve kar yağması bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı Cumartesi günü eksi 1 dereceye düşecek. 

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün resmi web sitesinde yapılan açıklamada, bölge genelinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu, Erzurum'un kuzey kesimleri ile Ardahan il genelinin aralıklı hafif yağmurlu, yüksek kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı olacağı tahmin edildiği belirtildi.

Erzurum'da en düşük hava sıcaklığının yarın sıfır, Cumartesi günü de gece saatlerinde eksi 1 dereceye düşeceğinin bildirildiği açıklamada, bugün gece en düşük hava sıcaklığı Ağrı ve Ardahan'da 1, Erzurum'da 2, Kars'ta 4, Iğdır'da 7, Erzincan'da 10 derece olarak ölçüldü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Damla 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum a beyaz yakışıyor . Ozledik soba nin yakilip başında toplandigimiz günler ne güzeldi . Belki o zaman lar kömür odun işleri zor geliyordu. Zaman zaman kalorifer li evlere ozeniyorduk. Çocuktuk işte meğer ne kıymetli günlermiş o günler 😢