Bölge Haber Girişi : 27 Eylül 2014 18:26

Doğu'da meteorolojik uyarı

Doğu'da meteorolojik uyarı
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezince yapılan meteorolojik uyarıda vatandaşlar sağanak yağmur, ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalar konusunda uyarıldı.
Erzurumajans-Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezince yapılan meteorolojik uyarıda vatandaşlar sağanak yağmur, ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek aksamalar konusunda uyarıldı.

Erzurum Valiliği'nce yapılan açıklamada, son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinde Erzincan ve Pazar günü sabah saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır'da görüleceği tahmin edilen yağmurun, pazar günü öğle saatlerinden sonra Erzincan'ın güney ilçeleri Kemah, Kemaliye, İliç, Refahiye ve Erzurum'un güney ilçelerinden Çat, Hınıs, Tekman, Karayazı ve Karaçoban ile Ağrı il genelinde yer yer etkili olmasının tahmin edildiğinden vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.