Bölge Haber Girişi : 25 Ocak 2018 15:09

Doğu kar altında

Doğu kar altında
Doğu Anadolu Bölgesi yeniden kar yağışının etkisi altına girdi. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 6 dereceyle Erzurum’da ölçüldü.
Erzurumajans-Doğu Anadolu Bölgesi yeniden kar yağışının etkisi altına girdi. Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 6 dereceyle Erzurum’da ölçüldü.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde havanın çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Erzincan ve Erzurum çevrelerinde yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Iğdır'da 2, Erzincan'da 2, Erzurum'da 6, Ardahan'da 5, Kars'ta 5 ve Ağrı'da 4 derece ölçüldü. Kar kalınlıkları Kars'ta 10, Ardahan'da 17, Ağrı'da 18, Erzurum'da 24, kayak merkezlerinden Cıbıltepe'de 63 ve Palandöken'de 55 santimetreye ulaştı.

Erzurum Palandöken Belediyesi, görevli 100 personelle ulaşıma kapanan yolların da bulunduğu mahallede karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.