Bölge Haber Girişi : 21 Mart 2017 14:00

Doğu Anadolu'da kar yağışı

Doğu Anadolu'da kar yağışı
Doğu Anadolu Bölgesinde aralıklı olarak kar yağışı etkisini sürdürüyor.
Erzurumajans-Doğu Anadolu Bölgesinde aralıklı olarak kar yağışı etkisini sürdürüyor.

Horasan'da referandum çalışması yürüten belediye başkanı tipi dolayısıyla kapanan yolda mahsur kalırken kar küçük öğrenciler için neşe kaynağı oldu.

Doğu Anadolu'da etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi ulaşımda aksamalara yol açtı. Bölgede dün ve bugün yeniden etkisini gösteren kar yağışı Erzurum kent merkezi başta olmak üzere ilçelerde zaman zaman tipiye dönüştü. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar ve tipi yağışı sebebiyle ulaşımda aksamalar yaşandı.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum için çalışmalarını sürdüren Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, tipi nedeniyle kapanan yolda beraberindekilerle mahsur kaldı. İş makineleriyle yolun açılması üzerine Başkan Aydın, yoluna devam edebildi.

Kar Doğu'da birçok insan için çileye dönüşürken küçük öğrenciler için ise neşe kaynağı oluyor. Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Ergençli Mahallesinde öğrenim görün küçük öğrenciler karı eğlenceye dönüştürdüler. Okulun karla kaplı bahçesinde öğrenciler uzun süre gönüllerince eğlendiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.