Eğitim Haber Girişi : 10 Kasım 2016 18:15

Doç. Dr. Tüfekci'ye teşekkür belgesi

Doç. Dr. Tüfekci'ye teşekkür belgesi
Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Güdücü Tüfekçi'ye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde verdiği ''Çocukların Korunması' 'konulu seminerden dolayı teşekkür belgesi verildi.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Güdücü Tüfekçi'ye Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde verdiği ''Çocukların Korunması' 'konulu seminerden dolayı teşekkür belgesi verildi. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen törene Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Cemil İlbaş, Tamer Ekinci, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şeyma Bingöl, Çocuk Destek Merkezi Müdür Yardımcısı Nurhan Erdemir ve meslek elemanları katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki kuruluşlarda çalışan çocuklardan sorumlu personel ve bakım elamanlarına, öz değerlendirme çalışmaları kapsamında ''Çocukların Korunması' 'konusunda iki gün boyunca eğitim veren Tüfekçi'ye teşekkür belgesini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Cemil İlbaş ve Tamer Ekinci verdi.

Tüfekçi, kurumsal anlamda başarılı çalışmalara imza atan Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü'nde eğitim vermekten mutluluk duyduğunu belirterek, kurumun çalışmalarına destek olmaya devam edeceğini söyledi.

Kişisel gelişim açısından eğitimin önemli bir yer edindiğini belirten Tüfekçi, toplumsal bilincin artması konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade etti.

Kurum yöneticilerine teşekkür eden Tüfekçi, çocuk korunmasının önemli bir konu olduğunu belirterek, bu yönde çalışmalar yapan kurum personelinin çalışmalarını özveriyle yaptığını sözlerine ekledi.

Ekinci ise toplumun dezavantajlı kesimlerine hitap eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelinin hizmet içi eğitimlerini önemsediklerini belirterek, Tüfekçi'ye başarılı seminerinden dolayı teşekkür etti.

İlbaş da kurum personeline iki gün boyunca eğitim veren Tüfekçi'ye teşekkür ederek, kurumda bu yöndeki eğitimlerin devam edeceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Tüfekçi'ye teşekkür belgesi verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.