Erzurum Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Diyanet sen`den terör tepkisi

Diyanet sen`den terör tepkisi
Diyanet Sen Erzurum Şube Başkanı Dursun Mehmet Dindi, “Hainler Kendi Karanlıklarında Boğulacaklar” dedi.
Erzurum Ajans-Diyanet Sen Erzurum Şube Başkanı Dursun Mehmet Dindi, “Hainler Kendi Karanlıklarında Boğulacaklar” dedi.
Hakkâri`nin Çukurca ilçesinde teröristlerin gece saatlerinde güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla taramaları sonucu 24 güvenlik görevlimizin şehit olması, 18 güvenlik görevlisinin ise yaralanmasının ülkemizi bir kez daha yasa boğduğunu ifade eden Dindi, “Terörün bitirilmesi ve herkesin huzur içerisinde kardeşçe yaşayabilmesi için atılan adımlardan rahatsız olanlar, bir kez daha hain yüzlerini gösterdi. Yaşanan son olay ve bir süredir tırmanışa geçen terör olaylarında yaşamını yitiren tüm askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.
Binlerce vatandaşlarımızın ve askerlerimizin hayatına kasteden bu tür hain saldırı ve provokasyonlar, hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Ülkemizin geleceği adına olumlu adımların atıldığı bu süreçte, korku ve sindirmeyle kaos ortamı meydana getirmeye çalışanlar büyük bir dalalet ve hıyanet içerisindedirler.
Bir çok zorluğu birlik ve beraberlik içerisinde yenmeyi başaran aziz milletimiz bu sürecin de üstesinden gelecek huzur ve barış ortamına kavuşacaktır. Diyanet-Sen olarak terörün her türlüsünü lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden şehit güvenlik güçlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.