Diriliş Erzurum Şampiyonluk Serüveni

Sezon başına döndüğümüz de sıkıntılar ve polemiklerle başlayan bir BB Erzurumspor vardı. Bu polemiklere birde Osman Özköylü ve hatalı transferleri eklenince sezona kötü başlamak kaçınılmaz oldu.

Diriliş Mehmet Altıparmak'la başladı...

BB Erzurumspor’un bugünkü şampiyonluğunda en kritik hamlesi 11.haftada Teknik Direktörlük koltuğunda Mehmet Altıparmak’ı getirmek ve sezon içerisinde ki sıkıntılı süreçte yine onunla devam etmesi oldu. 

Mehmet hocayla, saha da futbol karakteri olan bir takım izlemeye başladık. Bununla birlikte bir çok oyuncunun kaybolmaya yüz tutmuş öz güvenleri geri geldi. 

Sezon içerisinde elbette hatalar oldu... Özellikle transfer de ve oyun içerisinde tercihler konusunda. Ancak son haftalarda ki istikrar ve başarı geçmişteki hatalara şimdilik sünger çekti.

Play-Off tecrübe işi... 

Erzurum şehir ve camia olarak Play Off konusunda geçen sezondan tecrübeli. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ise geçen sezon final maçında Gümüşhane başında Erzurum’a kaybeden taraftı. Play Off geneline baktığımızda Hakan’ın finalde ki olağanüstü performansını saymazsak Nobre ve Burhan gibi tecrübeli isimler ekstra performans gösteren oyuncuların başında geldiler...

Bundan Sonra Ne Yapılmalı?

BB Erzurumspor’un ilk hedefi ana sponsor olmalıdır. Çünkü ekonomi olmazsa olmaz ve taşıma suyla değirmen dönmez.

Ligde ise öncelikli hedefi kalıcı olmaktır. Çünkü Süper Lig çok farklı bir platform... Bu sezon düşen takımların kalitesi bunu gösteriyor. Takımın iskeleti, ligi bilen lig tecrübesi olan isimlerden kurulmalıdır... Özellikle yabancı oyuncu konusunda risk minimum da tutulmalıdır. “Ya tutarsa” diye transfer yapılmamalıdır. Ayrıca şehir ve stadyumda da bazı Süper Lig seviyesinde değişiklikleri olmalıdır.  Çünkü sadece Erzurumspor değil Erzurum şehride süper lige çıktı. Bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Teşekkürler...

BB Erzurumspor en alttan en zirveye yükseldi.Bu tarih yazmaktır...Bu tarihi yazanların başında şüphesiz Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Mehmet Sekmen gelmektedir. Ayrıca  geçmiş dönemden bugüne yönetiminden ve başkanlarına, teknik ekibinden futbolcusuna bu Diriliş’te rol alan herkese minnettarız. 

Ve tabiki deplasman deplasman gezen takımını hiç bir maç yalnız bırakmayan Dadaşlar grubu önderliğindeki büyük Erzurum taraftarı teşekkürün en büyüğünü hakeden taraf...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Atalarımızin çok güzel bir sözü var Yiğiti öldür hakkını yeme Osman Ozkoylu belki kişilik olarak itici gelebilir ama gel görki iyi bir takım kurduğu izahtan varestedır. Siz hangi hatalı transferden bahsediyorsunuz?