Spor Haber Girişi : 05 Temmuz 2019 12:30

Direksiyon güvenli ellerde

Direksiyon güvenli ellerde
Erzurum Valisi Okay Memiş, direksiyon başına geçip Palandöken Kayak Merkezi’ndeki sezon hazırlıklarını yerinde inceledi.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Erzurum Valisi Okay Memiş, direksiyon başına geçip Palandöken Kayak Merkezi’ndeki sezon hazırlıklarını yerinde inceledi. Vali Memiş, “Buranın her bir metre karesi turistik bir yer. Kıymetini bileceğiz” dedi.



Kar kalitesi ve pist uzunluğuyla sayılı kayak merkezlerinden olan Palandöken’de yeni sezon hazırlıkları başladı. Erzurum’da göreve başladığı günden bu yana Palandöken’e olan özel ilgisiyle dikkat çeken Vali Okay Memiş de hazırlıkları yerinde inceledi.



Kendi kullandığı arazi aracıyla karış karış Palandöken’i gezen Vali Memiş, “Bu sezon yıllar sonra Ejder pistini kayağa elverişli hale getireceğiz. Şu an tesis kurma çalışmaları devam ediyor. Ekim sonu gibi burayı bitirmeyi planlıyoruz” dedi.



Yeni pistlerin açılacağı alanları da gezen Vali Memiş, şöyle dedi. “Palandöken’e gelecek olan yerli ve yabancı misafirlerimize bu sezon farklı pistlerde kayak keyfi yaşatacağız. Açacağımız yeni pistler Palandöken’e değer katacak.”



“Ama önceliğimiz güvenlik. Dünyanın en güvenli kayak merkeziyle misafirlerimize unutulmaz bir deneyim yaşatmak istiyoruz. Bunun için de elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çünkü buranın her bir metre karesi turistik bir yer.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.