Teknoloji Haber Girişi : 12 Haziran 2015 13:28

Dijital gelecek hareketi kuruldu

Dijital gelecek hareketi kuruldu
Teknolojinin hayatımıza girmesiyle beraber gün geçtikçe daha da artan teknoloji ve gelecek ilgisi yeni oluşumları sahneye çıkartmaya devam ediyor.
Erzurumajans-Teknolojinin hayatımıza girmesiyle beraber gün geçtikçe daha da artan teknoloji ve gelecek ilgisi yeni oluşumları sahneye çıkartmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 'Dijital Gelecek Hareketi' isimli bir teknoloji hareketi de bu çalışmalar arasında yerini aldı.

Dijital konular ve gelecek üzerine bir düşünce topluluğu olarak kurulan Dijital Gelecek Hareketi; Dijital Eğitim, Dijital Ekonomi , Dijital Devlet, Dijital Sağlık, Dijital Medya, Dijital Güvenlik gibi konular üzerine çeşitli projeler üretmeyi ve fikirleri kamuoyuna sunmayı planlıyor.

Şu anda Ankara, İstanbul, İzmir, Eskişehir, Erzurum, Trabzon, Samsun, Konya, Adana, Kocaeli şehirlerinde koordinasyon çalışmalarına başlayan hareket gün geçtikçe farklı şehirlerden de destek görmeye devam ediyor.

Katılımın ücretsiz olduğu ve herhangi bir siyasi, ideolojik görüşe taraf olmayan harekete dijitalgelecek.org adresi üzerinden ulaşılabiliyor ve katılım sağlanabiliyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.