Bölge Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Depremzede çocuklara polis şefkati

Depremzede çocuklara polis şefkati
Depremin harabeye çevirdiği Erciş`e İstanbul, Iğdır, Ağrı, Muş, Erzurum gibi illerden gelen polisler, depremzede çocuklara gıda maddesi dağıttı.

Erzurum Ajans-Van`ın Erciş ilçesinde meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin acısını unutmaya çalışan çocuklar, polislerin dağıttığı kek, meyve suyu, bisküvi ve çikolatalarla moral buldu.

Depremin harabeye çevirdiği Erciş`e İstanbul, Iğdır, Ağrı, Muş, Erzurum gibi illerden gelen polisler, depremzede çocuklara gıda maddesi dağıttı. Sıraya geçen çocuklar, polislerin dağıttığı kek, bisküvi, çikolata ve meyve sularını almak için birbirleriyle yarıştı.

Hediyelerini alınca çevreye gülücükler saçan çocuklar, "Biz polis amcalarımızı çok seviyoruz. Allah onları başımızdan eksik etmesin" dedi. Küçük çocuklar daha sonra oynayarak depremin acısını unutmaya çalıştı.

Öte yandan, 3 günden beri afet bölgesinde görev yapan polis ekipleri, çevrede buldukları tahtaları kırıp yakarak ısınmaya çalışıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.