Medya Haber Girişi : 24 Ocak 2018 15:30

Deniz Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na soğuk duş...

Deniz Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na soğuk duş...
Almanya'da tedavi gören Deniz Baykal'ın kendisini ziyarete gelen CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşmek istemediği iddia edildi.
Erzurumajans-Deniz Baykal'ı Almanya'da ziyarete giden Kılıçdaroğlu Baykal'la görüşemeden kapıdan geri döndü. Doktorların görüşmeye müsaade etmediği söylenmişti.

"ENFEKSİYON RİSKİ" DENMİŞTİ

Kılıçdaroğlu geçen pazar günü Almanya'da tedavi gören Baykal'ı ziyaret etmiş ancak Baykal'ı görmesine doktorların 'enfeksiyon riskini' gerekçe göstererek müsaade etmediği açıklanmıştı. Habertürk yazarı Sevilay Yılman asıl nedenin enfeksiyon riski olmadığını ifade ederek Kılıçdaroğlu ile Deniz Baykal'ın görüşmek istemediğini yazdı.

İşte Yılman'ın yazısından o bölüm;

Kemal Kılıçdaroğlu'na çok önceden Deniz Baykal'la görüştürülmesinin mümkün olmadığı iletilmiş. "Gelmeyiniz lütfen" denilmiş. Tuhaf bir durum biliyorum ama gerçekten de Kemal Bey, Deniz Bey'i göremeyeceğini bile bile gitmiş Münih'teki o kliniğe.

"GÖRÜŞMEYECEĞİM" DEMİŞ

Aktarılanı söylüyorum: Kılıçdaroğlu'nun Deniz Baykal'la doktoru izin vermediği için görüşme yapamadığı bilgisi doğru değil. Daha doğrusu, Kemal Bey'e böyle bir gerekçe sunulmuş ama esasında görüşme yapmak istemeyen Deniz Bey'in kendisiymiş. Günler öncesinden Kılıçdaroğlu'nun geleceği bilgisi üzerine, "Söyleyin gelmesin... Görüşmeyeceğim" demiş Deniz Bey.


Habertürk
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.