Spor Haber Girişi : 07 Ocak 2017 17:15

Demirhan: Söz, süper lige çıkacağız

Demirhan: Söz, süper lige çıkacağız
Spor Toto 2'nci lig Beyaz grupta ilk yarıyı 33 puanla lider bitiren BB Erzurumspor'un Başkanı Ali Demirhan, "Söz verdik, büyük Erzurumspor'u süper lige çıkaracağız" dedi.
Erzurumajans-Spor Toto 2'nci lig Beyaz grupta ilk yarıyı 33 puanla lider bitiren BB Erzurumspor'un Başkanı Ali Demirhan, "Söz verdik, büyük Erzurumspor'u süper lige çıkaracağız" dedi.

Saim Özakal'ın görevi 29 Temmuz 2015 tarihinde bırakmasının ardından yapılan olağanüstü kongrede göreve gelen Erzurumlu İşadamı, Avukat Ali Demirhan, geçen sezon 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk yaşadıklarını hatırlattı. 18 Haziran 2016 günü yapılan olağanüstü kongrede Zafer Aynalı, İbrahim Bulut, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Celal Emrah Yüce, Tuncay Atasever, Uğur Yürekseven, Taner Tugay, Hayrettin Aydın, Kenan Sezer, Ethem Tanrıver, Savcı Kaya, Dilaver Yılmaz, Sefer Sani Gülcü, Yıldırım Hakan Oral, Şahin Kara, Vadat Aydın, Haki Baran, Osman Kaplan, İbrahim Hacıosmanoğulları, Mustafa Macit, Asim Uysal, Gökhan Yılmaz ve Muammer Aydın'ın yönetime seçildiklerine işaret eden Başkan Demirhan, Mert Nobre, Engin Baytar gibi yıldız futbolcuları sezon başında takıma kazandırdıklarını belirtti. 

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren takıma Boluspor'dan stoper Kemal Tokak, Keçiörenspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Kayabaşı, Gaziantep spor'un sol bek İlker Günaslan ve Beşiktaş'tan Eslem Öztürk'ü 1,5 yıllık sözleşme imzalayarak mavi-beyaz renklere kazandırdıklarına dikkati çeken Başkan Ali Demirhan, ligin ilk yarısını değerlendirirken şunları söyledi:

"BB Erzurumspor, ilk yarıda oynadığı 17 maçın 9'unu kazanırken, biri iç sahada olmak üzere 6 maçı berabere tamamladı. 17 maçta 34 gol atan mavi- beyazlılar kalelerinde 17 gol gördü ve 33 puan elde etti. Maç başına attığı gol ortalaması 2 olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tarihinin en yüksek gol performansını sergiledi. Erzurumspor birinci yarıda 17 maçın 8'ini evinde oynadı, 1 maçta berabere kaldı, Amed ve İstanbulspor'a yenildi. Büyük bir ailenin birliktelik sevgisini koruyan ve yaşatarak kulübümüze, teknik heyetimize, kulüp idarecilerinin her alanda başarı getirmesinde büyük emekler sarf eden değerli Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Allah nasip ederse bu sezon sonunda bu birlikteliğimizle şampiyonluğumuzun ortak sevincini birlikte yaşayacağız."

Maçlardaki seyirci ortalamasının Süper Ligden daha yüksek olduğunu vurgulayan Ali Demirhan, bu sezona da 'şampiyonluk' parolasıyla yola çıktıklarını bildirdi. 'Şeffaf' bir yönetim sergilediklerini savunun Demirhan, kulübün şu anda 3 milyon 200 bin lira borcu bulunduğunu, gelirlerinin ise maç ve bilet ücretleri hariç 3 milyon dolayında olduğunu anımsattı. Ali Demirhan, 8 Ocak günü yapılacak genel kurul öncesi şöyle konuştu:

"Onursal Başkanımız Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in özverili sınırsız destekleri ile yptığımız transferlerle Erzurum'u süper lige çıkarmak hedefimiz. Takım çok mu iyi? Ben çok beğenmiyorum. Takım daha iyi olabilirdi. Biz transferlerle, bu heyecanla, bu ilgi ve alakayla daha iyi olabilirdik. Son olarak diyorum ki: Ben sözümün eriyim. Söz verdik, büyük Erzurumspor'u süper lige çıkaracağız."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.