Siyaset Haber Girişi : 13 Mayıs 2012 17:10

Demir: Kadın siyasetin gücünü arttırıyor

Demir: Kadın siyasetin gücünü arttırıyor
AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, “Kadınların siyasete aktif katılımı, siyasetin kalitesini ve gücünü artırmaktadır.” dedi.
Erzurum Ajans-AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, “Kadınların siyasete aktif katılımı, siyasetin kalitesini ve gücünü artırmaktadır.” dedi.
1 Nisan tarihinde yapılan kongre ile Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine getirildiğini ifade eden Demir, “Yönetim kurulu üyelerimizle çalışmalarımıza yeni bir şevk ve heyecanla başladık. Bu seçimde bize destek veren il başkanımıza ve Ak Parti yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

ŞEHRİMİZE VE PARTİMİZE EN GÜZEL HİZMETİ SUNACAĞIZ

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın kadınlar için söylediği “sizin eliniz siyasete değdiği için, Türkiye karanlık bir girdaptan çıktı” ifadelerini hatırlatan Hilal Demir, “Kadınlara böyle seslenen Genel Başkanımız ve Başbakanımız sayın Recep Tayip Erdoğan’ın söylediği gibi kadınların siyasete aktif katılımı siyasetin kalitesini ve gücünü artırmaktadır. Bu bağlamda bizler de Ak Parti Kadın Kolları olarak ülkemize, şehrimize ve partimize en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olacağız. Partimizin ufkuna, felsefesine ve hizmet temposuna yakışır istek ve gayretle çalışmak amacı ile yola çıktık. Bu çalışmalarımız esnasında teşkilatımızın tüm kademeleri ile ortak ahenk ve uyum içerisinde hareket edeceğiz. Şehrimizin ve ülkemizin menfaatleri konusunda tüm sivil toplum kuruluşları ile toplumun her kesiminin özellikle kadınların sesine kulak vererek, bilgi alış verişi içerisinde olmaya gayret göstereceğiz.” diye konuştu.

AK PARTİ AHLAKINA UYGUN DAVRANACAĞIZ

“Ak Parti ahlakına uygun, teşkilatlarımız ile birlik, beraberlik ve istişareye dayalı samimi çalışmalar içerisinde olarak, güzelliklerin önünü açacak setleri beraber kaldırmak en büyük hedefimizdir.” diyen Demir şunları söyledi: “Erzurum kadınının bu çetin coğrafyada geçmişten günümüze kadar özveriyle sentezlediği vatan ve millet sevgisi ile yoğrulmuş, bilgi ve tecrübelerini şehrimizin sosyal-kültürel ve ekonomik hayata katabilmesinin gayreti içerisinde olacağız.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HAMDİ ŞİMŞEK 01 Ocak 1970 02:00

    AK PARTİ AHLAKI DERKEN, BENDEN OLAN AHLAKSIZ DA OLSA İLERİ BENDEN OLMAYAN NE KADAR TEMİZ OLURSA OLSUN GERİYE? DOĞRU MU ANLAMIŞIM?