Siyaset Haber Girişi : 06 Ocak 2018 19:15

Deligöz: Erzurum'u tarım ve hayvancılık başkenti yapacağız

Deligöz: Erzurum'u tarım ve hayvancılık başkenti yapacağız
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Erzurum'da tarım ve hayvancılık üzerine atılım yaparak, Erzurum'u eski dönemlerde olduğu gibi Tarım ve Hayvancılık başkenti yapacaklarını söyledi.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili, KİT Komisyon üyesi olan ve son olarak Tarım ve Hayvancılık Komisyon üyeliğine seçilen Orhan Deligöz, seçim bölgesi Erzurum'da tarım ve hayvancılık üzerine atılım yaparak, Erzurum'u eski dönemlerde olduğu gibi Tarım ve Hayvancılık başkenti yapacaklarını söyledi.

Bir çok Ziraat Odası Başkanı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileriyle görüşen Deligöz, 'Amacımız şehrimizde ve bölgemizde tarım ve hayvancılığı geliştirmek. Tarım alanında ilimizde şartlar uygun olmasına rağmen ekilmeyen ürünler, değerlendirilemeyen topraklar var. İl ve ilçe müdürlerimiz ile birebir görüşerek bu alanları en güzel şekilde değerlendireceğiz. Bu gelişmeler ile birlikte ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin kalkınmışlık seviyesi artacaktır. Hayvancılık alanında ise bölgemizin şartlarına uygun teşvik ve desteklerle bölgeyi en üst seviyelere çıkaracağız. Kısa zamanda yapılacak çalışmalar ile Erzurum yeniden tarım ve hayvancılıkla anılmaya başlayacaktır. İl ve İlçe Müdürlükleri her zaman çiftçilerimizin yanında olmaya, onlarla istişare içerisinde çalışmaya, onları tarımsal ve Hayvancılık açısından yeniliklerle buluşturmaya özen gösteriyor, yönlendirici eğitimler düzenliyor. Bu çalışmaların karşılığını yakın zamanda alacağız. Medeniyetlere hizmet etmiş ve tarım alanlarında verimli toprakları üzerinde kurulan Erzurum'u bu şekilde hak edilen noktaya çıkaracağız' diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın vekil 15 yılda yapmadınız şimdi mi yapacaksınız. Aklımızla dalga geçmeyin artık Erzurum Milletvekilleri maalesef çok pasif kalıyor mecliste