Bölge Haber Girişi : 22 Haziran 2011 16:21

DAİB Irak'a gıda sektörüyle gidecek

DAİB Irak'a gıda sektörüyle gidecek
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB), 24 – 26 Ekim günlerinde Irak'a gıda sektöründe çıkarma yapacak.

Erzurum Ajans- Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB), 24 – 26 Ekim günlerinde Irak’a gıda sektöründe çıkarma yapacak.
Dış Ticaret Müsteşarlığı’nca uygulanan komşu ve çevre ülkelerle ticaret ve ekonomik ilişkileri geliştirme stratejisi kapsamında, gıda sektöründe faaliyet gösteren ihracatçılarla Irak’a yönelik bir gezi yapılacağını belirten DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, gezinin firmalar arasında yeni iş bağlantılarının kurulmasına katkı yapacağını söyledi.

 
24- 27 Ekim günlerinde Irak’ın Erbil kentinde yapılacak ‘Erbil International Fair’ fuarıyla eş zamanlı olarak bu ülkeye gıda sektörüll ticaret heyeti programı gerçekleştireceklerini kaydeden Şengel, “Firma bazında azami 2 kişinin yer alacağı gezide, işadamları Iraklı firmalarla birebir iş görüşmesi yapacak, fuarı ziyaret edecek. İstanbul-Erbil Atlas Jet tarifeli gidiş dönüş uçak bileti, Erbil’de 2 gece konaklama, yurtdışı transferler ve organizasyon giderleri dahil, çıkış harcı ve iç hat uçuşları hariç olmak üzere geziye katılanlar için kişi başı ücret 500 lira olacak. Geziye katılmak isteyenler en geç 1 Temmuz’a kadar Birliğin internet sitesinden başvuru formunu doldurabilirler” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.