Spor Haber Girişi : 01 Ocak 1970 02:00

Dağcılar Cumhuriyet için tırmanacak

Dağcılar Cumhuriyet için tırmanacak
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Palandöken Dağı’na “Cumhuriyet Tırmanışı” yapacak.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Palandöken Dağı’na “Cumhuriyet Tırmanışı” yapacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Dağcılık Antrenörü Çetin Bayram, 29 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirecekleri tırmanışa Cumartesi günü saat 08.30’da Aziziye Parkı’ndan start vereceklerini belirtti. Tırmanışta Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yanı sıra tüm şehitleri ve Hakkâri’de şehit düşen askerleri anacaklarını belirtti.

Her yıl gerçekleştirdikleri “Cumhuriyet Tırmanışı’nı bu yılda gerçekleştireceklerini ancak, bu yıl tırmanışın daha büyük anlam taşıdığına işaret eden Çetin, “Ülkemizin son dönemler yaşadığı şehit ve Van depremi acısı nedeniyle bizde manevi bir ortamda tırmanış gerçekleştireceğiz” dedi.

Bayram, tırmanışa katılan tüm katılımcılara sertifika vereceklerini de sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.