Bölge Haber Girişi : 09 Haziran 2010 00:00

DAGC Seçimi 3 Temuz'da yapılacak!..

DAGC Seçimi 3 Temuz'da yapılacak!..
Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetinin geçtiğimiz hafta sonunda yapılan genel kurulunda adayların eşit oy almasının ardından ertelenen seçimlerin 3 Temmuz 2007 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin geçtiğimiz hafta sonunda yapılan genel kurulunda adayların eşit oy almasının ardından ertelenen seçimlerin 3 Temmuz 2007 tarihinde yapılacağı açıklandı.
DAGC Genel Kurulu Divan Başkanı Esat Bindesen ve katip üyeler Onur Sağsöz ve Sezai Binici tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Merkezi Erzurum’da bulunan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin (DAGC) 05.06.2010 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu, Divan Başkanı Esat Bindesen üyeler Onur Sağsöz ile Sezai Binici’nin divanda yer almasıyla gerçekleştirilmiştir. Gündem sırasıyla görüşülmüş ve gündemin 7. Maddesi olan Yönetim, Denetim Kurulu ve Üst kurul üyelerinin seçimine sıra gelmiştir. Yapılan oylamada Başkan adayı Feridun Fazıl Özsoy 61, Başkan adayı Mesut Gülrek 61 oy almışlardır. Bir oy da boş kullanılmıştır. Bunun üzerine Divan Heyeti’nin başkan adaylarına teklif ettiği kura çekiminin kabul görmemesiyle DAGC yönetimi, yasal süre çerçevesinde Divan Heyeti’ne kalmıştır. Divan Heyeti, Dernekler Mevzuatı başta olmak üzere hukuki açıdan konuyu incelemiş yeni Genel Kurul için kendi yetki çerçevesinde 03.07.2010 tarihini belirlemiştir. Genel Kurul yazılı tarih ve saat 14.00’de Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda sadece seçim maddesi üzerine toplanacaktır” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.