Spor Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 14:33

Dadaşlar Passolig kuyruğunda

Dadaşlar Passolig kuyruğunda
Yarın akşam saat 19.00’da oynanacak olan Play-Off ilk karşılaşması öncesinde taraftarlar, Passolig satış noktasına akın etti. Mavi-beyazlılar, Ümraniye karşılaşmasında olmayacak olan 3 bin 500 taraftarı aratmayacak.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Lig Play-Off ilk karşılaşmasında yarın akşam saat 19.00’da Kazım Karabekir Stadı’nda Ümraniyespor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor’da taraftarlar Passolig Bilet Satış Noktasına akın etti. Pazartesi gününden itibaren satışa çıkarılan Passolig biletlerini almak ve yeni kart sahibi olmak isteyen taraftarlar, passolig gişesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.



Passolig kart sahibi 15 bini geçti

Ümraniye maçında yönetim tribünlerden en aç 20 bin taraftar beklerken, kartları bir maçlığına bloke olan 3 bin 500 taraftarı da, yeni kart sahibi olan taraftarlar aratmayacak.

Passolig taraftar kartı alan taraftarların sayısı 15 bin 500 rakamına ulaştı.

Yeni kart sahipleri maratondan maç izleyebilecek

Elazığspor maçında yaşanan çirkin tezahürat gerekçesi ile PFDK yaklaşık 3 bin 500 dolayında taraftarın passolig kartlarını, bir maçlığına bloke etmişti.

Cezalı olan taraftarlar, yarın maçı izleyemeyecek. Ancak yeni Passolig kart alan taraftarlar, maraton tribününden karşılaşmayı izleyebilecek.

Ayşegül GEDİK/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.