İlçeler Haber Girişi : 13 Haziran 2017 17:10

Dadaşkent Caddelerinde iftar

Dadaşkent Caddelerinde iftar
Aziziye Belediyesi'nin 4 yıldır geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının ilki Dadaşkent'te yoğun katılımla gerçekleşti.
Erzurumajans-Aziziye Belediyesi'nin 4 yıldır geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının ilki Dadaşkent'te yoğun katılımla gerçekleşti. İlçe halkının akın ettiği iftar sofrasında, Başkan Orhan vatandaşlarla yakından ilgilendi.

İftar programına Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Özgür Derköken, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Selahattin Zobalı, İlçe emniyet Müdürü Mustafa Doğrucan, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, MHP Aziziye İlçe Başkanı Murat Karadaş, kurum amirleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Başkan Orhan, vatandaşlarla yakından ilgilenerek gönül sofrasında buluştukları için teşekkür etti.

Aziziye Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, ramazan ayının güzel ikliminde bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bugün bizim için çok kıymetli ve değerli bir gün. Ramazan sofralarında bu bereketi yaşatan belediye başkanımıza, çalışanlarına ve emek veren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Geleneksel hale getirdikleri sokak iftarlarının bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiklerini hatırlatarak konuşmasına başlayan Başkan Orhan, ramazan ayının manevi hazzını bir arada yaşamaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. İftar programına yoğun katılımlarından dolayı ilçe halkına teşekkür eden Başkan Orhan, "Ramazan demek, birlik, beraberlik ve manevi hazları en yüksek seviyede yaşadığımız aylardan birisi demektir. Özellikle böyle günlerde birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin pekişmesi açısından, birbirimizle aynı sofrayı paylaşmanın yanı sıra, gönüllerimizi birbirimize açmanın ne kadar önemli ve ne kadar mühim bir şey olduğunu yıllardır gözlemliyoruz. İnşallah Aziziye'de bu birlik, bu beraberlik ve bu kardeşlik ilelebet devam edecektir." diye konuştu. Başkan Orhan, "Belediyecilik hizmetleri bakımından yapmış olduğumuz diğer çalışmaların yanı sıra özellikle birbirimizle olan iletişimi güçlendirmesi açısından bu tür organizasyonlara büyük önem veriyoruz. İnşallah bu tür faaliyetlerimiz daha da artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı. İftar programına ilahi ve naat dinletisi renk kattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.