Bölge Haber Girişi : 09 Kasım 2009 12:45

Dadaş yine galibiyetle tanışamadı!..

Dadaş yine galibiyetle tanışamadı!..
Mavi Beyazlılar, sezonun ilk galibiyetini alabilmek için çıktığı maçtan bir kez daha mağlubiyetle ayrıldı.
Erzurumspor, ligde yine galibiyetle tanışamadı. Bu sezon oynadığı 12 maçın 11’ini kaybedip, 2 maçta da beraberlik alabilen Erzurumspor, galibiyet hasretini Bugsaşspor önünde de dindiremedi. Maça oldukça istekli başlayan dadaşlar, yakaladıkları pozisyonları cömertçe harcadı ve kalesinde gördüğü 2 golle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Erzurumspor, kendisi açısından son derece kritik olan bir maçta kendi evinde Bugsaşspor ile karşı karşıya gelirken yine yalnızları oynadı. Sezon başından beri yalnızlığa itilen ve tranfsfer engeli nedeniyle genç takım ağırlıklı kodrosu ile lige geren Erzurumspor'a dün sadece bir avuç taraftar destek verdi. Az sayıda olmasına rağmen maç boyunca takımına destek veren taraftar alkışlandı. Taraftarın desteğinin aksine protokol tribününde hiç kimse maçı izlemedi.Maçı sadece eski başkanlardan Cemal Polat ile TFF Bölge Müdürü Hikmet Yıldırgan tribünlerde yer aldı.
MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika13: Bugsaşspor atağında Muhammet topla sağ kanattan hareketlendi. Ceza sahasına güzel bir orta yaptı. Kale sahasında topa Ali Kuleli kafayı vurdu. Top az farkla auta gitti.
Dakika 28: Erzurumspor'un geliştirdiği atakta, Muhammet Emin topla buluştu. Yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu. Kaleci Ozan gole izin vermedi.
Dakika 33:Fatih Tice'nin pasında Özkan topla buluştu ceza sahasının dışından sert vurdu. Top auta gitti.
Dakika 37 Gol: Bugsaşspor atağında Ezurumspor ceza sahasında oluşan tehlikede savunma topu uzaklaştıramadı. Karambolde topa son kez kafayı vuran Mustafa topu filelere gönderdi ve takımı 1-0 öne geçirdi.
Dakika 58: Erzurumspor atağında Özkan soldan ortaladı. Fatih Tice kafayla topu Mesut'un önüne indirdi. Bu futbolcu mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.
Dakika 65: Sağ kaattan Özkan kale sahasına orta yaptı. Tugay mutlak gollük pozisyonda topa dokunamadı.
Dakika 77 Gol: Erzurumspor ceza sahasının dışında orta hakem Ömer Faruk Ocak, hatalı bir faul kararı verdi. Kazanılan faul atışında Eyüp sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımı 2-0 öne geçiren golü attı.
Dakika 85: Maçın orta hakemi Ömer Farut Ocak, topsuz alanda Erzurumsporlu Özkan'ın rakibine faul yaptığı gerekçesi ile kırmızı kartla oyundan attı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.