Spor Haber Girişi : 27 Kasım 2018 14:00

Dadaş Timsaha bileniyor

Dadaş Timsaha bileniyor
Antalya galibiyeti ile moral bulan ve altı maçlık yenilmezlik serisini sürdüren BB Erzurumspor’da Bursaspor mesaisi başladı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Antalya galibiyeti ile moral bulan ve altı maçlık yenilmezlik serisini sürdüren BB Erzurumspor’da Bursaspor mesaisi başladı.  

Dadaşlar, Bursa’da da başarısını devam ettirmek için yoğun çalışma temposunu sürdürüyor.



Cumartesi günü evinde taraftarının müthiş desteği ile Antalyaspor’u 1-0 mağlup eden BB Erzurumspor, bir günlük aranın ardından  Bursaspor  maçı mesaisine  başladı.



Antrenmanlarda oyuncuları ile birebir ilgilenen tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Özdilek, Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Bursaspor’dan takımının puan ya da puanlar alması için kafa yoracak. 



Antalyaspor galibiyeti ile yenilmezlik serisini altı maça çıkardıklarını ve bu galibiyetiyle moral bulduklarını ifade eden tecrübeli  çalıştırcı, bu olumlu havayı Bursa  deplasmanında da sürdürmek istediklerinin altını çizdi. 



Özdilek, “Son haftalarda müthiş bir takımdaşlık örneği gösteren oyuncularımızı  ve bu yürekli aslanlara destek veren taraftarımızı kutluyorum. Çıkışımız devam edecek” dedi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.