Bölge Haber Girişi : 13 Mayıs 2011 17:23

Dadaş kaymakamdan garsona kafa!..

Dadaş kaymakamdan garsona kafa!..
Nargile içmeye gittiği kafedeki garsonun küfür ettiğini iddia eden Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman hızını alamadı. ''Sen misin o nargileci p...k'' diyerek garsona iki kez kafa attı.
Erzurum Ajans- Sarıyer'in Erzurumlu Kaymakamı Ömer Karaman, Tarabya’daki Hayrola Kafe garsonu Hüseyin Tonka’yı herkesin ortasında dövdü. Olay 8 Mayıs Pazar gecesi yaşandı. Kaymakam zaman nargile içmeye gittiği kafeyi arayıp nargilesinin hazırlanmasını istedi. Kaymakam için nargile hazırlaması istenen garson söylenmeye başladı. İddiaya göre “Saat 12’den sonra nargile mi içilirmiş” diyerek küfürlü sözler sarfetti.

Vatan'ın haberine göre, garsonun sözlerini kaymakamdan önce kafeye gelen ve eşi duydu. Bir süre sonra Kaymakam Karaman da mekana geldi. Eşi ggarsonun sözlerini Kaymakam’a anlattı ve gitmek istediğini söyledi. Duyduklarına sinirlenen Karaman, garsonu yanına çağırdı. Garsonu herkesin içinde azarlayan Kaymakam “Sen misin o nargileci p...k” diye bağırdı. Hızını alamayan Kaymakam, yakasına yapıştığı garsona 2 kez ark arkaya kafa attı. Neye uğradığını şaşıran garson, kaymakama hiç karşılık vermedi. Karaman, araya giren diğer kafe çalışanları tarafından sakinleştirildi. Kaymakam dayağı yiyen garson soluğu Tarabya Karakolu’nda aldı ve şikayetçi oldu. Tonka, Özel Gazi Hastanesi ’ne giderek rapor aldı.

ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ
 
Tonka’nın şikayetini işleme koyan polis, dosyayı savcılığa ginderdi. Sarıyer Savcılığı, CMK’nın 161/6 maddesinin, “Vali ve kaymakamların yargılanmasının ancak valiliğe en yakın başsavcılık tarafından yapılacaği” hükmü uyarınca dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdi. Bu süreçte bir “sürpriz” yaşandı ve garson şikayetinden vazgeçti.

GÖREVDEN ALINABİLİR
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.