Spor Haber Girişi : 02 Mayıs 2018 14:28

Dadaş’ın parlayan yıldızları

Dadaş’ın parlayan yıldızları
Son yıllarda BB Erzurumspor forması ile efsaneleşen Erhan Çelenk ile bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran Taylan Antalyalı, şimdiden Süper Lig takımlarının radarına girdi.
Erzurumajans-Son yıllarda BB Erzurumspor forması ile efsaneleşen Erhan Çelenk ile bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran Taylan Antalyalı, şimdiden Süper Lig takımlarının radarına girdi. 2019’a kadar Dadaşla sözleşmesi bulunan iki yıldızın geleceği merak konusu oldu.

Spor Toto 1. Ligde Play-Off’a koşan BB Erzurumspor’da futbolcuların gösterdiği performansta parmak ısırtıyor. Özellikle Teknik Patron Mehmet Altıparmak’ın göreve gelmesi ile birlikte küllerinden doğan Erhan Çelenk ile genç futbolcu Taylan Antalyalı süper performansları ile şimdiden Süper Lig takımlarının radarına girdi.

Edinilen bilgilere göre bir çok Süper Lig takımı, 29 yaşındaki Erhan Çelenk ile 23 yaşındaki Taylan Antalyalı’yı transfer etmek için şimdiden girişimlerde bulunduğu ve Mavi-beyazlı kulübün kapısını çalarak nabız yokladığı öğrenildi.

Erhan 2015-2016 sezonundaki gol rakamına ulaştı

BB Erzurumspor forması ile iki şampiyonluğu bulunan ve üçüncü şampiyonluğuna koşan Erhan Çelenk, bu sezon 32 maça çıkarken, 29’unda ilk onbirde yer aldı. Yetenekli oyuncu rakip filelere 14 gol bırakırken, takımı lehine 7 de asist  yaptı.

2657 dakika sahada kalan Erhan Çelenk, 2015-2016 sezonunda 37 maçta attığı 14 gol rakamına bu sezon 32 maçta ulaştı.

En büyük avantajı gençliği

Dadaşta, bu sezon öne çıkan isimlerden biri da Taylan Antalyalı oldu. 23 Yaşındaki futbolcu, orta sahada gösterdiği performans ile U23 Yaş Milli takım Karmalarına seçilirken, Dadaş’la 29 maça çıktı ve 20 müsabakada banko oynadı. Mavi-beyazlı futbolcu 192+1 dakikada kaldığı sahada Erzurum adına iki gol atarken, 5 golde de asist yaptı. 2019 Mayısına kadar sözleşmesi devam eden Taylan, şimdiden Süper Lig kulüplerinin rüyalarını süslüyor. 

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.