Spor Haber Girişi : 16 Eylül 2014 12:06

Dadaş gaza geldi!

Dadaş gaza geldi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum ziyareti esnasında yaptığı Erzurumspor'u Süper Lig'de görmek istiyorum" çağrısına Ergaz-Bluepet'te duyarsız kalmadı.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Erzurum ziyareti esnasında yaptığı Erzurumspor'u Süper Lig'de görmek istiyorum" çağrısına Ergaz-Bluepet'te duyarsız kalmadı.

Ergaz-Bluepet bir çok alanlarda olduğu gibi spora destek olma adına, Erzurumspor sponsorları arasında yerini aldı.

Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü grupta mücadelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2014-15 futbol sezonunda takıma ve yönetime başarılar dileyen Ergaz Bluepet A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız, "Cumhurbaşkanımızın bu anlamlı çağrısına bizlerde Ergaz - Bluepet ailesi olarak sportif alandaki değerli kulübümüze sponsor olarak destek sağladık. Akaryakıt piyasasında dünya devlerinin yer aldığı ulusal sermayelerle rekabet etmek adına, Bluepet markasıyla merhaba diyen Ergaz'ın hedefi, Bluepet'i de bu sektörde bir dünya devi bir marka yapmak. Bu sebeple sanattan spora bir çok alanda toplumsal sosyal projeler içinde yer alarak başarıları hep beraber desteklemek gayretindeyiz. Erzurum artık futbol, kış sporları, atlı cirit, güreş, uzakdoğu sporları gibi bir çok sportif faaliyetlerin yapıldığı bir spor şehri oldu. Son zamanlarda tesisleşme adına önemli hamleler yapan Erzurum, büyük futbol kulüplerin için kamp merkezi oldu. Bu durum bizleri mutlu ediyor, umut veriyor. Bu sene için Spor Toto 3'ncü Lig 3'ncü grupta mücadelen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 2014-15 futbol sezonunda başarılı bir performans gösterip üst liglere çıkmasını diliyorum" dedi.

ÖZAKALIN, ERZURUMSPOR İÇİN KENETLENME ZAMANI!


Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, "Erzurum'un güzide kuruluşlarından Ergaz Bluepet A.Ş.'nin kulübümüze vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Bu sezon Allah'ın izniyle çok başarılı bir performans göstererek Büyükşehir Belediye Erzurumspor'umuzu hak ettiği yerlere taşıyacağız. Tabii bu işler tek taraflı çalışmalarla olmuyor, hep birlikte destek vererek başarıya ulaşılır. Hem destek olan işadamlarımız, hem centilmen taraftarlarımızla birlik beraberlik içinde başarıya ulaşacağız. Bu vesile ile maddi manevi desteklerini esirgemeyen Ergaz - Bluepet Genel Müdürü Abubekir Yağız'a kulübümüz adına teşekkür ederim" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • külahıma anlat 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Cumhurbaşkanının anlamlı çağrısıymış!! Peh... Desene şuna iktidar yağcılığı.

  • Raanttt çıkar? 01 Ocak 1970 02:00

    Beyler zengin amcalar, hele bana söyleyiverin. ama kızmak yok. Darılmaca hiç yok E be zengin amcalar, siz şundan çok değil 3-4 sene önce neredeydiniz. Küçümsemek babında değil de hani kapıda ayakkabı boyuyor veyahut mendil falan mı satıyordunuz? Amcalar dedik, batıyoruz, gemi sular altında gelin yardım edin düzlüğe çıkaralım dedik? Kimseden ses çıkmayınca KOSKOCA ERZURUMSPOR, kimsesizlikten yok oldu. Hani şimdi dedim ya yanlış anlamayın yaptığınız kötü değil. Ama siz daha önceleri neredeydiniz ? Biz sizi çok aradık....Yazık ettiniz vesselam. Bir milletin hayalleri ile oynamak olmadı. Yakışmadı.