Spor Haber Girişi : 15 Mart 2019 11:00

Dadaş Fırtına'ya bileniyor

Dadaş Fırtına'ya bileniyor
Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan BB Erzurumspor yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Erzurumajans-Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan BB Erzurumspor yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.



BB Erzurumspor kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapan mavi-beyazlı ekip, son bölümde ise taktik çalışma yaptı.



İdmanda sakatlığını atlatan Rashad Muhammed yer alırken, BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş ise antrenmanı takip etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aykut 01 Ocak 1970 02:00

    Bana kalırsa süper lig de kalma umudumuz matematiksel olarak olsada aslında kalmadı. Bugüne kadar oynanan oyuna ve takımın kapasitesine bakınca bu takım son bir gayretle ligde kalır demek imkansız. O nedenle bugünden sonra önümüzdeki yılın planlamasını yapıp 1. Lig de tekrar nasıl şampiyon oluruz onu düşünmeliyiz. Üzüntü verici ama gerçek.